Kruiden en bloemen

We besteden zoveel aandacht aan gezond eten maar waarom zouden we niet de hele dag door gezonde dingen drinken!? De natuur biedt ons hiervoor zoveel mooie kruiden en bloemen. THEOFEEL zoekt de gezonde en biologisch geteelde voor je uit.

De Griekse bergthee!
Hier nog onbekend maar in Griekenland een topper sinds eeuwen door zijn medicinale werking. Deze sideritis scardica groeit in de zuivere lucht van de bergen rond Olympus. Je krijgt een aromatische drank met veel werkzame stoffen. Lekker en aangenaam om te drinken! 
Kijk in de winkel…

Rooibos & Honeybush!
De gewone rooibos is inmiddels een klassieker geworden door zijn milde aangename zachtzure smaak. THEOFEEL biedt je ook groene rooibos aan! Dit is dezelfde plant maar niet geoxideerd. Net zoals groene thee. Hierdoor bevat hij nog meer antioxidanten en is ook iets zachter, minder zurig dan zijn rode broertje. 
Honeybush komt ook uit dezelfde familie maar smaakt jawel, iets zoeter.
Kijk in de winkel…

Kamillebloemen!
Gun jezelf de echte bloemen om je avonddrank mee te maken. Je wil dan nooit geen gebleekte zakjes meer met vaak gearomatiseerde afval. Je verdient de real stuff om je dag mee af te sluiten!
Kijk in de winkel…

Hibiscusbloemen! Om een verfrissende dieprode icetea mee te maken.
Chai latte kruiden! Een heerlijk warme plantaardige melk met een speculaassmaak.
Gember-citrus! Om de hele dag door te genieten. Hoe langer hij trekt hoe pittiger.
Kruidig digestief! Deze unieke samenstelling is een perfecte afsluiter voor een warme maaltijd. Save the best for the end!

Op zoek naar een speciale thee die niet van de Camelia sinensis komt maar toch cafeïne bevat: Guayusa!!